Wednesday, June 16, 2010

Majlis Aziyan & Duan

Sallam.. & Hallu....
Kalu korang sume bace entri yang kat cni, akan tau ape cite di sebalik majlis nie.. Aziyan merupakan 1 of my opismet n housmate, but not rumet.. hehehe..
Majlis dia, Sabtu lepas (12/06/2010), kat Utan Melintang, Perak..
Aku xde idea nak becerita ape.. Korang layan je r gambo dia...

Ni bukan kes lap air mata k, ni kes lap peluh.. huhuhuhu.. PANAS...

Pengantin lama (yg tudung coklat tu) dok merenung pengantin baru.. teringat kisah majlis dia kot...

kengkawan pengantin yang sempat hadir...



Aziyan yang xnk muke dia di tutup ngan kipas.. Rimas @ x sabar?? :p


Senyuman kepuasan setelah x dihalang pandangannye dengan kipas lg.. x sabo noo nak tgk pengantin laki..



ciuman x ikhlas, sbb sume org dok suh dia tunduk lelama...




ni r antara rombongan yang datang.. Dak2 JP + Poli..

Ade banyak gambo, tp x larat nak edit + aplod, sbb tenet kat opis ni lembab.. (alamak, kantoi apdet blog kt opis.. huhuu)

2 comments:

..::daria::.. said...

wow hijau sungguh suasana kenduri..hehe

nice pic anie! :) skill dh semakin tajam..syabas!!

ann cute said...

hehe ay nk komen sket lah...so here goes:
1.raseny skill menyenap gamba close range neh dah ok n angle dia pn not bad
2. cb ame gamba long range sket..pehtu cb amek dr angle yg bebagai2...nti leh pilih yg terbeeek pny
3. gaya..o aksi subjek yg d'amek gamba neh..raseny ko leh suh dorg wat gaya bebagai2..kalo skema jek rase cm amek gamba kelas lak keke..pasal neh ko bleh rujuk kat website photographer yg dh establish..kte bkn nk tiru dia just nk amek idea pose2 yg menarik je..ade bnyk

pepepn skill mengambik gamba n mengedit gamba dh ok dh..cantikkk sangat just kne ada kreativiti dlm gaya subjek yg d'amek ja

hehe okeh..pnat ja cik ann mengomen..cam la terer eh aku neh huhu